Rundvisning på Frederiksberg Campus

Udbydes: Hele året

Varighed: 45 minutter

En rundvisning på Frederiksberg Campus' områder med en studerende.

Frederiksberg Campus er 17 hektar stort, og der er derfor meget at se. En rundvisning kunne inkludere en tur i universitetshaven ”Den romantiske have”, væksthusene, undervisningsområderne, auditorierne og meget mere.

På besøget vil I kunne høre lidt om Campushistorie, og hvad der sker på Campusområder i dag. Desuden er I mere end velkomne til at spørge vidt og bredt ind til, hvordan det er at studere på universitetet.

Hvis I er særligt interesserede i at høre om universitetslivet kan I evt. supplere rundvisningen med et 30 min. oplæg om uddannelserne. Dette er et tilbud, som kan vælges til ved tilmelding.

NB:
Ved tilmelding skal der også krydses af ved spørgsmålet: ”Ønsker I 45 min. rundvisning på Campus?”.