F144: Kemiske demonstrationsforsøg med Anders Døssing

Kom med når Lektor Anders Døssing tager os med ind i den farverige, eksplosive og lærerige verden af kemi ved hjælp af udvalgte kemiske demonstrationsforsøg.

Forelæsningerne er tiltænkt elever på C-niveau, da forsøgene er tilpasset de forudsætninger, eleverne opnår på C-niveau, men de kan også bruges som introduktion til B-niveau. Det er desuden en fordel, hvis eleverne har fået gennemgået hovedtræk af syre-base teori, redoxkemi, og hvis de har kendskab til nitrogens kemi.

• Mandag den 27. januar 2020 Fuldt booket- venteliste, send mail til gymnasiebesoeg@science.ku.dk
  • Tirsdag den 28. januar 2020  Fuldt booket - venteliste, send mail til gymnasiebesoeg@science.ku.dk

Foredraget foregår på H. C. Ørsted Instituttet, Universitetsparken 5 - auditorium 2, fra kl. 12.45-13.45. Dørene åbner kl. 12.30.

Tilmelding
Tilmelding sker efter først til mølle-princippet samt et ønske om at udnytte vores kapacitet maksimalt.
Foredraget er fuldt booket. Det er muligt, at der kan blive plads til et eller flere små hold mandag den 27 januar. Det viser sig, når vi får puslet de enkelte tilmeldinger helt på plads. Send en mail til gymnasiebesoeg@science.ku.dk med angivelse af dato og holdstørrelse, hvis du ønsker at komme på venteliste.

Få en smagsprøve på forsøgene her