Naturvidenskabelig metode - i praksis

NATURVIDENSKABELIG METODE - I PRAKSIS

Hvordan bliver vi klogere på naturen? Hvad er videnskabelige metode? I dette undervisningsforløb arbejder eleverne aktivt og refleksivt med væsentlige dele af den naturvidenskabelige metode: observation, beskrivelse, hypotese­formulering og -test samt fejlkildevurdering. Som et konkret og autentisk eksempel på et område, der gør brug af den naturvidenskabelige metode, arbejdes der i undervisningsforløbet med arts- og variationsundersøgelser. Forløbet afsluttes med et aktivt besøg i den videnskabelige samling. Forløbet er særligt velegnet til naturvidenskabeligt grundforløb, men henvender sig også til biologi B og C. Forløbet udbydes fra august 2012 og kan bookes fra 1. maj 2012.

Emner: naturvidenskabelig metode; observation; beskrivelse; hypotese; undersøgelse; fejlkilder

Zoologisk Museum | NV samt biologi B og C | 120 min. | 25 kr. pr. elev

Book et besøg